PÉKÓ ÉVA

Akciótanulás csoport-LEZÁRULT

AKCIÓTANULÁS CSOPORT INDUL ÁPRILIS 14-én!

Ha még nem ismered: Leginkább azt mondanám róla, hogy egy nagyon barátságos és hatékony csoport módszer. Nekem ez a kettő a legfontosabb benne:)

Hogyan hat?

A kérdések, a csoport pozitív hozzáállása, a biztonságérzet a csoportban, mások tapasztalatai, a sokoldalú résztvevők kinyítják a ’tudatalattit’ és új megoldások születnek.

A max. 8 fős csoport 5 alkalommal, kb. 2 hetente 120 percre találkozik virtuálisan. Ez egy folyamat, díja összesen 25000 Ft.

A csoportba felváltva hoznak be a tagok problémát, mindenkire 1x kerül sor. Kérdések és válaszok után a résztvevők elmondják, milyen hasonló szituációban voltak, vagy ők mit tennének ilyen esetben. A témagazda értelmez és olyan megoldást választ a javaslatok közül, ami neki a legjobban megfelel.

Világszerte használják ezt a technikát nagy és kis cégek elakadások, problémák feltárására, megoldására, vagy épp versenyelőny kidolgozására. Az eszköz vonzereje abban rejlik, hogy egyszerre nagyszerű a nehéz kihívások megoldására és a résztvevők fejlesztésében. A kezdetben magukat ellenállónak nevező csoporttagok is úgy nyilatkoztak később, hogy "nem gondolták volna" és mindent megtettek, hogy ki ne maradjanak valamelyik alkalomból.

Jelentezés április 7-ig: ITT